Wild poelier Noordwijk

Wild poelier NoordwijkKoop uw wild bij de poelier in Noordwijk

Met name tijdens de feestdagen is het eten van wild erg populair. Kiest u voor kwaliteit dan koopt u wild natuurlijk bij Poelier Hans Ruardy, uw poelier in Noordwijk waar u heerlijk vlees voor een goede prijs kunt verwachten. Denk hierbij aan fazant, ree, hert, konijn en eend. Tevens verkopen wij ook gevogelte zoals kalkoen, kwartel, parelhoen enzovoorts. U kunt ons geregeld vinden op de markt in Noordwijk. U bent van harte welkom! Laat uzelf verrassen door onze heerlijke en uitgebreide vleessoorten.

Kies uit de heerlijke diversiteit aan vlees

Naast het wild dat u bij de poelier in Noordwijk vindt, verkopen wij uiteraard ook overheerlijke kip. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit die wij leveren, en weten ons hierin te onderscheiden. Hierdoor houden wij onze klanten meer dan tevreden. Onze kip is biologisch of scharrel, de dieren hebben een goed leven gehad. Hierdoor proeft u het verschil in de kwaliteit van het vlees. Ook is het vlees steviger van structuur.
Wij bieden u onder andere de volgende kip- delen aan: filet, levertjes, kip- gehakt, drumsticks en borrelsticks. Wat dacht u van gegrilde kippenpootjes, drumsticks of een hele kip? U bent daarom van harte welkom bij de poelier in Noordwijk of gezellig op de markt!

   Goede poelier Noordwijk     Contact opnemen