Hans Ruardy is uw kip poelier in Noordwijk

Poelier VoorhoutHans Ruardy vindt u op verschillende weekmarkten. Zo kunt u elke week terecht voor het lekkerste pluimvee en wild. Deze ambachtelijke poelier in Noordwijk wil ervoor zorgen dat u de beste kwaliteit vlees krijgt voor een prima prijs. Dit doet Hans Ruardy door zijn vlees te selecteren op kwaliteit. Zo kunt u terecht bij deze kip poelier voor een label rouge kip of in het pas afgelopen jachtseizoen geschoten wild. 

Een ruim assortiment

Deze kip poelier in de regio Rijswijk verkoopt uitsluitend biologisch vlees. Alle kippen zijn scharrelkippen en hebben dus van een vrije uitloop kunnen genieten. Dit zorgt voor veel lekkerder vlees, omdat de kippen in een gezondere en stressvrije omgeving hebben geleefd. Daarnaast zijn ze ook trager en natuurlijker gegroeid. De groeitijd van een label rouge kip die bij kip poelier Hans Ruardy  in Noordwijk te koop is bijna driemaal langzamer dan een traditionele plofkip. Dit zorgt voor steviger en lekkerder kippenvlees. 

Wildseizoen

Elk jaar tijdens het wildseizoen verkoopt kip poelier Hans Ruardy in Noordwijk ook het beste wild. Vooral in de aanloop van de feestdagen kunt u bij ons terecht voor een lekker stukje eend, haas, fazant, ree, hert, konijn, everzwijn, enzovoort. Al het wild dat u dan bij ons koopt, is geschoten tijdens het wildseizoen dat er vlak aan voorafgaat. Zo kunt u er zeker zijn dat u van vers vlees geniet. 

Weekmarkten

Naast onze winkel in Noordwijk kunt u bij kip poelier Hans Ruardy op verschillende weekmarkten terecht: 

WOENSDAG                      Zandvoort (8-16u)

DONDERDAG                    Noordwijk (9-17u)

VRIJDAG                             Voorhout (8-16u)

ZATERDAG                         Oud Rijswijk (8-16u) 

Vlees van topkwaliteit bij kip poelier Hans Ruardy

Kom eens langs bij poelier Hans Ruardy in Noordwijk voor het lekkerste, biologische vlees. U kunt er terecht voor het lekkerste gevogelte. Denk dan onder andere aan de label rouge kippen en eieren. Maar ook voor kalkoen kunt u het hele jaar door bij ons terecht. Daarnaast maken wij tal van producten zelf, waaronder kippengehakt en diverse voorbereide gerechten die u enkel hoeft op te warmen. Alle producten zijn biologisch en voldoen aan onze kwaliteitsnormen. In de wintermaanden kunt u bij ons ook terecht voor het lekkerste wild.